КАКВО ДА ОЧАКВАМ?

ТВОЯТА COOLSCULPTING КОНСУЛТАЦИЯ Е ПЪРВАТА СТЪПКА

Лесно е да започнеш CoolSculpting преобразяване към твоята по-тънка версия. Първата стъпка е да си насрочиш час за консултация с наш консултант.

По време на твоето първо посещение

Ще се срещнеш с CoolSculpting специалист по време на твоята първа консултация. Нашите служители са квалифициран медицински персонал, обучен да консултира относно постигането на твоите CoolSculpting резултати.
CoolSculpting консултацията отнема време. Необходимо е двамата с твоя консултант да обсъдите целите, които искаш да постигнеш. След това ще се съсредоточите върху конкретните области, в които искаш да елиминираш мазнините.

ТВОЯТ ПЛАН ЗА ЛЕЧЕНИЕ: ПЕРСОНАЛИЗИРАН ЗА ТВОЕТО ТЯЛО

ТЯЛОТО НА ВСЕКИ Е РАЗЛИЧНО

Твоят CoolSculpting консултант ще изработи с теб най-удачния план за лечение, съобразен с твоите нужди. Това може да отнеме най-малко едно посещение в кабинета за да постигнеш целите си. Твоят консултант ще изработва плана за лечение, който ще ти даде желаните резултати, с комбинация от различни накрайници на устройството.

ЕЛИМИНИРАЙ МАЗНИНИТЕ

За някои хора индивидуалният план за лечение може да включва повече от един курс на лечение. Например, може да искаш отстраняване на мазнини от твоята вътрешна и / или външна част на бедрата или изобщо да се отървеш от мазнините под повърхността на кожата във всяка част на твоето тяло.

ЦЯЛОСТЕН ПОДХОД КЪМ ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА ТВОЕТО ТЯЛО

Твоят консултант ще ти осигури квалифицирана препоръка кои области трябва да се лекуват и колко процедури ще са необходими. Резултатът? Видимата форма, която искаш.

ТВОЯТ ДЕН НА ЛЕЧЕНИЕ:

БЕЗ ОПЕРАЦИЯ.

БЕЗ ИГЛИ.

БЕЗ ПРЕСТОЙ.

По време на лечението, гел и апликатор ще бъдат приложени към целевата зона на тялото ти. CoolSculpting апликаторът доставя контролирано охлаждане към третираните зони. По време процедурата можеш да четеш, да провериш електронната си поща, или дори да подремнеш.

ВЪПРОСИ: ЗА ДЕНЯ НА ПРОЦЕДУРАТА

КОЛКО СТУДЕНА Е COOLSCULPTING ПРОЦЕДУРАТА? БОЛИ ЛИ?

Както подсказва името, CoolSculpting процедурата може да бъде малко по-хладна от нормалното. Контролираното охлаждане се доставя чрез т.нар устройство “апликатор” за замразяване на конкретна област/зона на подкожни мазнини. Въпреки, че може да почувстваш силен студ първоначално, това чувство обикновено отшумява в рамките на 5 до 10 минути. Тъй като повечето апликатори използват вакум, за да се захване мастна тъкан, може също да получиш усещане на придърпване, гъделичкане и / или леко притискане.

След като ти и твоя лекар изберете област за лекуване, устройството се разполага върху тялото ти и се прилага контролирано охлаждане. Подложка с гел и апликатор се прилагат към целевата зона, след което апликатора се закрепва към зоната на третиране. Всички апликатори, които се използват по време на процедурата, доставят контролирано охлаждане към конкретните целенасочени мазнини.

МОГА ЛИ ДА ПРАВЯ ДРУГИ НЕЩА ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕДУРАТА?

Абсолютно! Много хора четат, проверяват си електронна поща или дори подремват по време на тяхната процедура. Всеки клиент е свободен да прави каквото чувства най-удобно за себе си. Така че седни, отпусни се и се сбогувай с упоритите мазнини!

ИМА ЛИ НЯКАКЪВ ПРЕСТОЙ? ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПОЧИВА СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА?

Процедурата по CoolSculpting е напълно неинвазивна, което прави връщането към нормалният ти начин на живот изключително лесен и бърз процес. Често пъти пациенти дори се връщат на работа веднага, след като приключат тяхното CoolSculpting процедура.

ИМА ЛИ НЯКАКВИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ?

По време на процедурата може да се появи усещане за дърпане, гъделичкане, леко притискане, силен студ, изтръпване, парене, болки и/или спазми на мястото на третиране. Тези усещания отшумяват 5 – 10 мин. след процедурата. След процедурата типични странични ефекти включват временно зачервяване, подуване, бланширане, синини, твърдост, изтръпване, парене, болезненост, спазми, болки, сърбеж или чувствителност на кожата. Тези ефекти са временни и обикновено отзвучават в рамките на дни или седмици. Макар и рядко, могат да се появят някои допълнителни нежелани реакции.

Както при всяка медицинска процедура, посъветвай се с твоя лекар, дали процедурата по CoolSculpting е точно за теб. Консултантите в в Кууллскъплтинг Център София са медицински лица и вметат предвид твоята здравна история при определянето на съвместимостта ти с процедурата и евентуални противопоказания.

За повече информация за странични ефекти, виж секцията с често задавани въпроси.

СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

 

Повечето пациенти могат да се върнат към нормалните си дейности веднага след CoolSculpting процедурата.

Докато някои пациенти могат да видят резултати след 3 седмици след първото им третиране, най-драматичният резултати са наблюдавани обикновено между 1 и 3 месеца след лечението.

Приготвеи се да заобичаш всеки ъгъл на твоето тяло. И повече не се страхувай от огледалото!

Възползвай се от CoolSculpting процедурата

Не отлагай за друг ден. Свържи се с нас сега.

ВИЖ ПОВЕЧЕ РЕЗУЛТАТИ

Тези снимки са на стойност повече от хиляда думи.