Миглена Ангелова стана бранд амбасадор на CoolSculpting

Процедурата, на която се подлагат холивудските звезди, е вече в България


1. 
Защо приехте да станете Ambassador (посланик) на бранда “Coolsculpting” и бързо ли взехте решение?

Първо, винаги е приятно, когато някой те избере и се свърже с теб, но никога не е достатъчно условие – поне за мен. Аз много внимавам в какво участвам, и хората, които следят кариерата ми, няма да си ме спомнят в подобна роля. Второ, изучих много внимателно условията. Разбрах, че посланици на бранда по света са хора, които считам за умни – Дженифър Анистън, Марая Кери, Моли Симс, Линдзи Лоън, Клои Кардашиан. Разбира се, най-важни са условията: трябва да се подложиш на процедурата и нататък да си казваш мнението такова, каквото е, тоест доброволно се подлагаш, и доброволно участваш нататък – без финансови ангажименти. Мисля, че това беше най-важно за мен – да нямам обвързаността да говоря нещо, което има възможност да не го мисля, защото не бих могла. Запознах се с екипа, четох много за процедурата и се съгласих.

 

2. Защо решихте да се подложите на процедурата и каква беше Вашата нагласа в началото?

Реших да се подложа най-вече, защото това беше част от условието. Разбира се, можех да се откажа и – честно – няколко пъти ми минаваше тази мисъл през главата. Аз не обичам да експериментирам с тялото си. Харесвам си го такова, каквото е. Не обичам никакви интервенции и се страхувам от игли, скалпели, болници и т.н. Не правя нищо за “разкрасяване” поради тези причини. Не съм си слагала нищо от разпространените – ботокс, силикон и т.н. Но именно липсата на инвазивна интервенция ме привлече в случая и натежа при решението ми да се съглася да бъда Ambassador (посланик) на бранда “Coolsculpting”. Смисълът на процедурата е този: представете си една чаша вода, в която сте сложили лъжица разтопено краве масло. Слагате чашата в хладилника, (не във фризера!), маслото замръзва, но водата – не. Долу-горе, но много опростено – това е смисълът на технологията, разработена сравнително неотдавна в Харвард. Със специална апаратура за около 35 мин се замразяват подкожните ви мастни клетки. В резултат от това 30% от мастните ви клетки умират и в течение на следващите три месеца тялото ви ги почиства. Технологията е изключително авангардна. Това е първата машина в България, надлежно и отговорно сертифицирана. Екипът е много подготвен и мил. За мен има значение и корпоративната култура, от която винаги може нещо да се научи, та и тя е на висота. Затова сигурно усещате гордост, докато говорим, от това, че съм Ambassador на бранда “CoolSculpting”.

3.Как се чувствахте след процедурата?

Нека ви разкажа как се чувствах преди първата процедура – това беше смешно. Отидох с намерението да откажа. Бях наясно, че се дължи на страха, за който ви разказах и, с който трудно се боря. Естествено, никой не би ме уговарял да правя нещо, което не искам. Решихме все пак да установим състоянието – тоест да се направи преглед и да се определят местата, в които са концентрирани моите депа. Всеки има такива места по тялото, които дори и когато е в най-добра форма, би искал да поизглади. От “ВИП Брадър” излязох с тегло 52 кг, обикновено съм 54-55, но тези депа винаги ги виждам в огледалото или на снимки – примиряваш се, но все пак би ги поостъргал, ако имаше как. Звучи смешно сега, но докато д-р Цонка Блажева – изключително приятен, подготвен и знаещ специалист, на когото имам доверие, очертаваше въпросните депа, на мен, заради ужаса от всякакви медицински процедури, дори и от преглед, ми стана зле. Пребелях, виеше ми се свят, изобщо, беше забавно. Така, че спасяваха ме :)) Глътнах една кока-кола, от години не бях пила, съвзех се и тогава направихме първата процедура. Записвах в смартфона си всички усещания, но като цяло се радвам, че why does the military buy viagra прескочих себе си. Това се случи преди малко повече от три седмици.4. От първата процедура изминаха повече от 3 седмици. Налице ли са ефектите вече и как Ви се отразява това?

Знам, че ефектът от “Coolsculpting” настъпва след три месеца и бях много изненадана, че заедно с лекото усещане за изтръпналост в местата на действие на технологията, започнаха да изчезват онези сантиметри и милиметри, за които говорихме. И това е още сега. Силуетът става различен. Усещането за тялото е различно. От тогава направих още две процедури, вече съвсем спокойно. Аз не живея, за да се храня, но като всеки човек плащам за прекаляванията си най-вече с личното си недоволство от самата себе си. Е, след процедурите, това някак не се случва – не трупаш, където обикновено се трупа – и определено е бонус.

5. Как бихте описали своето преживяване в Coolsculpting Център София и отношението на екипа?

Coolsculpting Център София е приятно, красиво и тихо място в центъра на София, а екипът е съставен от хора, които бих искала да задържа в живота си като приятели.

6. Как се чувствате по време на процедурата?

Заета. По време на процедурите работя, слава Богу, през 21 век има смартфони, които предоставят големи възможности.

7. Как поддържахте тялото си преди да се подложите на Coolscuplting?

Както го поддържам и сега – поддържайки най-вече душата – медитация и йога плюс някои елементи от балетния екзерсис.

 

8. Какъв съвет бихте дали на всички жени, които не харесват тялото си, но се страхуват да се доверят на модерни козметични процедури като Coolsculpting?

Има ли такива?! Честно казано, познавам само една такава, но и тя не само, че се реши, но и е много доволна.

 

9. Бихте ли се подложили отново на Coolsculpting и коя зона от тялото си искате да промените, ако не е тайна?

След първата процедура, аз направих още две, значи дотук са три и имам още две, май. В началото на септември ще съм новичка, но мисля, че вече има какво да се види като разлика. Това – по отношение на първата част от въпроса. Що се отнася до втората част от въпроса – тайни няма, но все пак интервюто не е изповед.

Ако желаете да запазите час за безплатна консултация от екипа на Coolsculpting Център София, натиснете тук: http://bit.ly/2rjUafb

Leave a Reply

Your email address will not be published.