ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ПОДХОДЯЩ КАНДИДАТ ЛИ СЪМ ЗА COOLSCULPTING ПРОЦЕДУРАТА?

CoolSculpting процедурата за намаляване на мазнините е специално проектирана за тези, които имат нежелани мазнини в конкретни целеви области. За разлика от операцията за отслабване (например, стомашен байпас), процедурата по CoolSculpting не е решение за отслабване за хора, които са с наднормено тегло.

Добри кандидати за процедурата по CoolSculpting имат забележими издутини в някои области, от които искат да се отърват. Много хора искат нехирургична алтернатива на липосукцията, което е тъкмо това, което предлага CoolSculpting процедурата.

Колко е дълго е всяко лечение? Колко процедури ще са ми нужни?

Твоят CoolSculpting лекар ще ти помогне да създадете план за индивидуализирано лечение, съобразен с твоите специфични цели. Продължителността на лечението CoolSculpting ще варира в зависимост от броя на областите, които се лекуват по време на едно посещение.
Най-новата технология на CoolSculpting може да лекува пациент в рамките на 35-60 минути, някои пациенти имат повече от един курс на лечение по време на една и съща длъжност посещението.
Ти ще можеш да насрочиш допълнителни лечения или посещения в кабинета, за да постигнеш целите си. Много хора четат, проверявaт електронна си поща, или дори подремват по време на тяхното лечение.

Може ли COOLSCULPTING процедурата да намали мазнините навсякъде по моето тяло?

Процедурата по CoolSculpting е лечение за изчистване на видими мазнини , които се изразяват в издутини в субменталната област, бедрото, корема и горната и долна част на гърба, като заедно с мазнини в областта на сутиена, вътрешната част на бедрата и под задните части. Процедурата по CoolSculpting е за намаляване неинвазивна мазнини, но не и за намаляване на килограмите. Ти ще можеш да изчистиш мазнините в почти всички области на твоето тяло, но това не е гаранция за намаляване на твоите килограми. Виж Какво е CoolSculpting? За повече информация.

Аз не харесвам двойната си брадичка. Може ли COOLSCULPTING процедурата да ми помогне да я премахна?

Да! Процедурата по CoolSculpting може да лекува видими мазнини или издатини под брадичката и контура на шията. Замразяване то и отстраняването на мазнините от двойна брадичка е толкова лесно и поносимо, колкото се отнася за всяка друга част на тялото (например: корема, слабините / странични издутини, бедрата и т.н.). С CoolSculpting третирането на двойна брадичка, пациенти виждат резултати след само 1 до 2 посещения. И не се изисква хирургическа намеса, без игли и без никакъв престой.

С какво CoolSculpting процедурата е различна от останалите?

Повечето процедури прилагат инжекционно лечение, предписания, допълнителни режими на хранене, безброй сесии, обезболяващи инжекции за намаляване на болката и допълнителни странични ефекти и подувания.
Процедурата по CoolSculpting е неинвазивна процедура, което означава, че няма хирургическа намеса, няма игли или инжекции, няма престой и можете да започнете вашето нормално ежедневие веднага след напускане на кабинета!

Къде отиват мазнините? Постоянни ли са резултатите?

След като третираните мастни клетки се кристализират (замразят), те умират и биват естествено преработени и елиминирани от организма. След като третираните мастни клетки са изчезнали, те са си отишли за добро. Виж как работи процедурата от тук .

Какво е усещането?

Докато охлаждането започва по време на първите няколко минути, обикновено ще почувстваш силен студ. Това усещане скоро изчезва. С някои апликатори, ти ще се почувстваш леко усещане за дърпане тъй като прилагаме процес на всмукване. Районът обикновено бива вцепенен в рамките на 5 до 10 минути по време на лечението. Много хора четат, да гледат видео, да работят от личния си лаптоп или дори да подремват по време на лечението си.

След лечението, може да почувстваш леко изтръпване на третираната площ, в момента когато се масажира в продължение на 2 или 3 минути. Пациентите обикновено са в състояние да се върнат към нормалните си дейности. В секция Какво да очакваш има повече информация за това какво се случва преди, по време и след края на CoolSculpting процедурата. Отиди там сега.

Безопастна ли е COOLSCULPTING процедурата?

CoolSculpting процедурата е единствената одобрена от Администрацията по храните и лекарствата (FDA) в САЩ, като не хирургическа процедура за изчистване на мазнините. Тъй като процедурата е обявена като # 1 неинвазивна процедура за намаляване на мазнини и с вече милиони CoolSculpting процедури, извършвани по света, тя се е доказала като безопасно и ефективно лечение. *

За кой не е подходяща COOLSCULPTING процедурата?

CoolSculpting процедурата не е за всеки. Не трябва да преминаваш през CoolSculpting процедурата, ако страдаш от криоглобулинемия, студено аглутинин заболяване или пароксизмална студова хемоглобинурия. CoolSculpting процедурата не е за лечение на затлъстяването. Както при всяка медицинска процедура, посъветвай се с твоя личен лекар, за да си сигурнен, че CoolSculpting процедурата е точно за теб.

Има ли някакви нежелани странични реакции?

По време на процедурата може да се появи усещане за дърпане, гъделичкане, леко притискане, силен студ, изтръпване, парене, болки, и спазми на мястото на третиране. Тези усещания отшумяват по време на вцепеняването на площта. Следвайки процедурата, типични странични ефекти включват временно зачервяване, подуване, бланширане, синини, твърдост, изтръпване, парене, болезненост, спазми, болки, сърбеж, или чувствителност на кожата. Усещане за пълнота в задната част на гърлото след субменталното лечение на тази област. Тези ефекти са временни и обикновено отзвучават в рамките на дни или седмици. Макар и рядко, могат да се появят някои допълнителни нежелани реакции. Както при всяка медицинска процедура, посъветвай се с твоя личен лекар, за да си сигурен, че процедурата е точно за теб.

Мога ли да върна към нормалните си дейности след моето лечение?

Да, можеш. CoolSculpting процедурата е напълно не-хирургическа, така че обикновено можете да се върнете към нормалните си дейности веднага. Пациентите често се връщат на работа в същия ден след завършена на лечението.

Вече преминах през COOLSCULPTING процедурата. Сега какво?

Винаги бъди сигурен, че си планирали последващи процедури с твоя CoolSculpting специалист, с цел оценка и преглед на резултатите и да обсъдите възможността за допълнителни процедури. Опитай се да поддържаш здравословен начин на живот. Здравото тяло те прави по-щастлив. И ние искаме да бъдеш щастлив с резултатите си!

Кога ще видя резултати?

Можеш да започнеш да виждаш промени бързо, след около 3 седмици след лечението си, и ще видиш най-драматичните резултати след 2 месеца. Тялото ти ще все още продължава да изхвърля мастните клетки в продължение на 4 до 6 месеца след лечението. ПРЕДИ И СЛЕД галерия с резултати показва как изглеждат резултатите няколко седмици след CoolSculpting лечението. Виж резултатите сега.

Трябва ли да се вземат специални добавки или да се спазва стриктна диета и тренировъчна програма?

Не, добавки НЕ са необходими след CoolSculpting лечението. Това не е диета и тренировъчна програма, така че няма да се наложи да променяш някои от твоите навици на живот. Много пациенти се чувстват по-мотивирани да се грижат за себе си след CoolSculpting лечението. Това е така, сякаш те имат втори договор за наем на тялото си! Те искат да вземат по-добри грижи за себе си от преди. Ако и ти се чувстваш така мотивиран след процедурата, би бил един добър нов старт за теб.

Какво става, ако наддадете тегло след вашата COOLSCULPTING процедура?

Много хора, след като видя резултатите от тяхната CoolSculpting процедура, се чувстват още по-мотивирани да останат близо до тяхното идеално тегло. Въпреки това, ако наддадеш отново допълнително тегло, то ще бъде равномерно по цялото тяло, а не само в третираните зони *. Научи повече за разликата между намаляване на мастните клетки и загуба на тегло от тук.

Провери дали можеш да се възползваш от Coolsculpting

Запиши час за безплатна консултация сега.

Остани Информиран

Задай ни всеки твой въпрос за процедурата по CoolSculpting. (отнема само няколко минути)