Звездите, които се довериха на CoolSculpting: Моли Симс

Красивата блондинка първо попада в светлината на прожекторите като модел, но сериалът „Лас Вегас“ я нарежда и сред известните телевизионни актриси. Симс олицетворява мечтата на повечето жени по света – вълнуваща успешна кариера и идеално семейство. Актрисата е майка на три деца, най-голямото от които e на 4 години, а най-малкото – на едва 4 месеца.

Как многодетната майка поддържа перфектната си фигура? Тя не крие тайната си. Напротив, свободно разказва в интервю за списание Vanity Fair, че процедурите с технологията CoolSculpting са й помогнали да се влезе във форма след втората и третата бременности. Симс споделя, че за нея най-проблемна е била областта на корема, но благодарение метода, не само се е разделила с натрупаните излишни мазнини в там, но това е станало бързо и без усилия.

„Да се подложа на процедурата беше много лесно. Тя е неинвазивна, одобрена е от Комисията за контрол на лекарствата и не губи никакво време. Това е идеалното решение за заети майки. Аз по принцип съм страхлива и все си казвам: „Боже, ами ако не се събудя от това!?“ Но сега преживяването беше страхотно. Бих го направила отново, ако имам нужда.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.